B2B

Da se upoznamo!


DFC d.o.o. je porodična kompanija, zbog čega posebnu brigu posvećujemo porodici i njenoj budućnosti - najmlađima!

Mi se bavimo proizvodnjom vlažnih maramica, proizvoda za negu beba i kozmetičkih proizvoda.

Ciljevi kojima u poslovanju težimo su:

  • vrhunski kvalitet proizvoda
  • zadovoljstvo korisnika
  • približavanje naših proizvode potrošacima širom regiona i Evrope
  • liderska pozicija na tržištu i inovativnost

Naša najmodernija proizvodna linija u ovom delu Evrope, nalazi se u Beogradu, opština Palilula. Iako novi na tržištu, iza našeg tima stoji veliko iskustvo kako u nabavci najkavlietnijih sirovina za naše proizvode, tako i u logistici i distribuciji.

Veliki kapacitet naše proizvodne linije (kapacitet proizvodnje vlažnih maramica), omogućuje nam da brzo izađemo u susret svakom zahtevu za veće ili manje, limitirane serije proizvoda ili za kontinuiranu proizvodnju privatnih robnih marki. Vlažne maramice za bebe ili obične vlažne maramice - izbor je vaš, mi proizvodimo brzo, kvalitetno i povoljno.

Naša proizvodnja vlažnih maramica odvija se na liniji koja je 100% automatizovana i može da proizvede veliku količinu paketa pakovanja u jednoj smeni!

Raspon pakovanja je od 5-150 komada maramica u paketu.

Proizvodimo sve vrsta pakovanja vlažnih maramica: mala pakovanja vlažnih maramica (5-20 kom/pak); srednja pakovanja vlažnih maramica (25-55 kom/pak), velika Baby pakovanja vlažnih maramica (60-150 kom/pak).

Možemo proizvesti vlažne maramice u pakovanju sa PVC poklopcem ili pakovanja vlažnih maramica bez PVC poklopca, ili napraviti paket maramica po dimenziji i želji kupca, brendirati proizvod (PL) i sl.

Naš paratner za nabavku netkanog platna je jedan od najvećih i proizvođač platna u Evropi. U našoj proizvodnji vlažnih maramica koristimo netkano platno 35gr - 50gr (gramatura može da bude i veća – sve po želji kupca) kao i celulozno netkano platno (celuloza 100%).

Posebno smo ponosni na najmoderniji sistem za pročišćavanje vode koji koristimo za emulziju kojom natopljavamo maramice. Taj siste obezbeđuje dejonizovanu vodu - koja je 15 puta čistija od vode koju pijemo!

Ukoliko želite da zakažete proizvodnju sopstvene serije vlažnih maramica ili naručite za dalju prodaju proizvode iz linije Sweet Care, možete nas kontaktirati OVDE